Koersbaltoernooi

In de week van 25 maart organiseert Stichting LiBel samen met het Knooppunt en de Buurtsportcoach een koersbaltoernooi.

Koersbal is een afgeleide van het Engelse Bowlesspel. De matten zijn 8 meter lang en 2 meter breed. De ballen zijn niet helemaal rond en zijn binnenin voorzien van een gewicht zodat ze niet recht kunnen rollen. Doel is om de 4 ballen zo dicht mogelijk bij het kleine balletje te krijgen.

Op maandagavond, woensdagmiddag, woensdagavond en vrijdagavond worden de plaatsingsrondes gespeeld (afhankelijk van het aantal inschrijvers). De finales worden gespeeld op zaterdag 30 maart.

Er wordt gespeeld in koppels. Inschrijven kan per koppel (2 personen) of individueel. Als personen zich individueel inschrijven worden er koppels gevormd.

Voor kinderen van groep 3 t/m groep 12 is er een apart toernooi op de woensdagmiddag of zaterdagmiddag (afhankelijk van het aantal inschrijvers).

Inschrijfgeld bedraagt € 5,- per persoon.

Kinderen tot 12 jaar gratis.

De locatie is cultuurhuis de Brede Vaart te Linschoten

Opgeven kan via onze website www.stichtinglibel.nl

Men kan 1 keer vrijblijvend komen meedoen op woensdagmiddag met de koersbalclub in Linschoten. Voor meer informatie hierover neem contact op met
Rita van der Loo, tel. 06 3038 4482